logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Verbetering lopen Goudsbloemlaan-Kwartellaan

Door: Jacqueline
February 2, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is misschien haalbaar. De gemeente is terughoudend met het aanbrengen van zebra's omdat dit schijnveiligheid in de hand werkt. Voetgangers wanen zich veilig terwijl niet alle automobilisten stoppen. Het deel van de Goudsbloemlaan waar het voetpad ontbreekt wordt aangepast zodra de tijdelijke huisvesting van het Segbroek College wordt afgebroken. Naast het toevoegen van een voetpad zal ook het groen worden verbeterd.

zebra bij nieuwe afslag Goudsbloemlaan naar Segbroeklaan; rechtstreeks looppad naar rotonde

Lopend over de Goudsbloemlaan richting de nieuwe afslag naar de Segbroeklaan, is de oversteek bij die afslag heel gevaarlijk. Het aanbrengen van een zebra zou wenselijk zijn.  Verder richting rotonde is het looppad heel onlogisch, een stukje stoep, dan het fietspad oversteken, weer een stukje stoep en dan weer het fietspad oversteken naar een van de zebra's  bij de rotonde. Een looproute zonder het fietspad te moeten oversteken zou wenselijk zijn.  

Argumenten

Eens

Bernadette | February 3, 2020 8:04 PM

Omdat de huidige situatie erg gevaarlijk is. Ik loop frequent daar langs en het is zeer onveilig met fietsen die met een snelheid aankomen van beide kanten. Er geen voorrang voor de voetgangers of veilig plek of stuk stoep aanwezig om zonder aangereden te kunnen worden te mogen oversteken.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel