logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Thomsonlaan incl groen

Door: donald
February 2, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. Het riool in de Bomenbuurt is aan vervanging toe. Dit moment biedt kansen om te onderzoeken of er draagvlak is voor een herinrichting.

Mooie Thomsonlaan tussen thomsonplein en valkenbosplein.

De Thomsonlaan, tussen het valkenbosplein en het thomsonplein, is aan herinrichting toe. En bijzondere aandacht daarin is de groene middenstrook. Deze is kwalitatief niet meer up to date. 

We begrijpen dat op korte termijn (2-5 jaar) de riolering wordt aangepakt en zouden dit moment dan ook willen aangrijpen om de Thomsonlaan te up-graden.

Wij, samen met onze buren, willen graag een mooiere, beter onderhouden en nieuw ingerichte groenstrook, waarin een ruimte is voor spelen en ontmoeten van onze kinderen (trampoline), met meer uitstraling en die recht doet aan de mooie laan die het is en waarbij de bomenrij behouden blijft.

Op de koppen van de doorsteken zien we meer mogelijkheden voor het stallen van fietsen.

Graag zouden we het materiaal (nieuwe rode klinkers) en het profiel (parkeren met witte steentjes) vanaf het thomsonplein doorgetrokken zien. Een inrichting analoog aan de Willem de Zwijgerlaan (fietsen, parkeren en rijbaan scheiden) spreek ons aan. 

We willen graag een actieve bijdrage leveren in het meedenken van een nieuweinrichten en ook bij het gebruik en onderhoud daarvan.

Argumenten

Eens

Ben je het eens met dit idee? Laat je stem horen!

Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel