logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Nieuwe indeling Thomsonlaan

Door: I.C.
February 1, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. Het riool in de Bomenbuurt is aan vervanging toe. Dit moment biedt kansen om de buitenruimte op te waarderen.

Nieuwe indeling Thomsonlaan (tussen Valkenboskade en Goudenregenplein)Dit ter bevordering "rustiger"straatbeeld.

Nieuwe indeling Thomsonlaan  (tussen Valkenboskade en Goudenregenplein), ter bevordering van een rustiger/mooier straatbeeld en het vrijmaken van de trottoirs voor voetgangers. 
De Thomsonlaan bestaat nu in feite uit 4 rijen auto's, daarnaast staan er fietsen op de trottoirs, dit geeft een enorm rommelige indruk en het ziet er niet gezellig uit. De fietsnietjes staan nu bovendien in de weg voor wandelaars, vooral die met kinderwagens en rollators. 
Door de nieuwe indeling ontstaan er slechts 2 rijen auto's, met af en toe een fietsparkeerplek met nietjes. De trottoirs zijn door de nieuwe indeling volledig beschikbaar voor de wandelaars. Voor de gezelligheid kan er hier en daar een bloembak geplaatst worden. Deze bloembakken kunnen desgewenst door de buren onderhouden of "geadopteerd"worden (ik doe mee!)


Argumenten

Eens

I.C. | February 1, 2020 5:06 PM

Bij dit plan zou het mooi zijn als de huidige bomen in de middenberm kunnen blijven staan, volgens mij is dit wel mogelijk.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel