logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Een brede middeberm als 'groenevinger'

Door: Remco
February 1, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. Het riool in de Bomenbuurt is aan vervanging toe. Dit moment biedt kansen om in overleg met de buurt te onderzoeken of er voldoende draagvlak is om de straat her in te richten.

De middenberm breder maken zodat; bestaande parkeerplaatsen blijven en dat bomen een groter boomkrans krijgen en zo meer groen ontstaat.

De middenberm breder maken zodat; bestaande parkeerplaatsen - liefst elektrische laadpaal erbij - blijven en dat bomen een groter boomkrans krijgen en zo meer groen ontstaat. Mooiste is als er wat gewandeld kan worden, waarbij honden niet overal hun behoefde doen en kinderen veiliger kunnen spelen. Door een bredere middenberm geeft het Hagenaren de mogelijkheid om vanaf de Laan van Meerdervoort richting het park en dus de duinen te lopen. Daarmee ontstaat een spreekwoordelijke groenevinger de stad in, waarbij water makkelijke de grond in kan en het zomers koeler wordt.


Argumenten

Eens

Martin | February 3, 2020 10:00 PM

goed idee! En groen vangt fijnstof af! Plus groen in de stad activeert je neurotransmitters en spoort aan tot meer bewegen, Gezondere drugs is er niet #groen #gezond

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel