logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is niet haalbaar.

Hangjongeren

Door: D
January 30, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is niet haalbaar. De jeugd maakt onderdeel uit van de wijk. Zij verdienen ook een plek waar zij kunnen ontmoeten. Bij overlast wordt opgetreden en daarnaast wordt regelmatig het jeugdwerk ingezet om de jeugd aan te spreken op onwenselijk gedrag.

SEGBROEKPARK Hangjongerenoverlast, afwerkplekken en zwerversoverlast. Oneigenlijk gebruik van speeltuintje aan Fahrenheitstraat (in park).

Op aangeduide plek: lawaai door hangjongeren. Probleem is bij wijkagent uitgebreid bekend. Op bankjes ertegenover aan overkant water: afwerkplekken voor hangjongeren in donker. Op belendende bankjes: overdag vaak bezet door zwervers. De overlast daarvan is overigens niet groot. Oplossingsmogelijkheden: plaats borden met spelregels voor gebruik Segbroekpark. ‘Geen versterkte muziek, geen drugs- en of alcoholgebruik, geen BBQ. Speeltoestellen zijn voor kinderen, de kleinere gaan voor de grotere.’ Drastische maatregelen: simpelweg verwijderen van de banken OF ECHT HANDHAVEN.


Argumenten

Eens

Ben je het eens met dit idee? Laat je stem horen!

Oneens

GJ | January 31, 2020 11:23 AM

Maak eens een praatje met deze jongeren. Dat doet wonderen. Ze zijn aardig en beleefd en een stuk minder eng dan ze er van een afstand uitzien

Reageren


Login om verder te gaanCancel