logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is niet haalbaar.

Indeling parkeerplaatsen Klimopstraat

Door: Marleen
January 26, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is niet haalbaar. De Klimopstraat is in 2018 in overleg met de buurt heringericht. Hier zijn meerdere inspraakavonden voor georganiseerd. De stoepen zijn erg smal en daarom is er voor gekozen om ruimte voor de portieken en huizen vrij te houden om fietsen te kunnen stallen en in en uitladen te vergemakkelijken.

Sinds de herinrichting van de Klimopstraat zijn er nog maar 13 parkeerplaatsen voor de bewoners van 48 woningen!

Het gaat om het deel tussen Rozenstraat en Magnoliastraat. En het heeft vooral te maken met onpraktische indeling. Veel loze ruimte, twee plaatsen waar met gemak drie stadsauto's kunnen staan, brede stoephoeken en een trottoir zonder enige parkeerruimte. Gevolgen zijn dat wij de straten om ons heen onnodig belasten, regelmatig boetes oplopen en hele straten afsjouwen met onze boodschappen. 
Het zou fijn zijn als de gemeente met ons wil meedenken over het optimaliseren van parkeerruimte. Er is voldoende ruimte, die kan alleen veel beter worden benut. Tot die tijd zou een coulanceregeling zeer welkom zijn om de bewoners tegemoet te komen.


Argumenten

Eens

Lena Bastian | January 26, 2020 5:59 PM

Ik ben het eens met bovenstaand. De verhouding woningen/parkeerplaatsen is totaal schreef.

Reageren


Bart | January 26, 2020 7:23 PM

Blijft raar dat na herinrichting van een straat er minder parkeerplaatsen overblijven......

Reageren


Genevieve | January 27, 2020 11:22 AM

Ik ben het hier volledig mee eens! Laatst nog een boete te pakken gekregen op de parkeerplek voor elektrische auto's (met een elektrische auto) en dat omdat de laadpaal het niet deed. Anders had het een ander plekje geweest dat minstens 5minuten lopen was naar de voordeur. Heel jammer dit!

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel