logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

ondergrondse containers op de hanenburglaan

Door: Annemarie
January 22, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. In de Bloemenbuurt worden ook ORAC's geplaatst. De plaatsing wordt bemoeilijkt omdat dit ten koste gaat van teveel parkeerplekken. In 2020 wordt verder onderzocht hoe plaatsing kan plaatsvinden zonder of met een minimaal verlies aan parkeerplekken.

Waarom……….elke maandag veel opgetrokken huisvuilzakken, zwerfafval door de straat. Dit rond de flat/tuincentrum op de Hanenburglaan

Zwerfafval en een enorme meeuwenplaag. Bewoners motiveren om gele zakken te gebruiken. De mogelijkheid om gele zakken in de supermarkt te kopen of een ondergrondse container plaatsen

Argumenten

Eens

Allard | January 25, 2020 12:42 PM

Zorg ook voor jaarlijkse informatieverspreiding aan vve's dat ze jaarlijks op het dak zeemeeuwnesten verwijderen. Zeemeeuwen komen altijd terug naar hetzelfde nest. Als deze er niet meer is, gaan ze elders nesten.
Wij hebben als VVE ook afgesproken elkaars kliko's te mogen gebruiken (ik heb er geen omdat ik op 2e van 2 verd. woon. Zo is mijn vuilnis netjes opgeruimd, kunnen zeemeeuwen er niet bij en maakt het makkelijker en sneller voor de hardwerkende vuilnisman.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel