logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Middenberm

Door: Robert
January 18, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. Het riool in de Bomenbuurt wordt vervangen. Dit biedt kansen om de straat in overleg met de buurt te vernieuwen. De plaatsing van ORAC's wordt bemoeilijkt omdat dit ten koste gaat van teveel parkeerplekken. In 2020 wordt verder onderzocht hoe plaatsing kan plaatsvinden zonder of met een minimaal verlies aan parkeerplekken.

De middenberm tussen de Valkenboslaan en de Goudenregenstraat moet nodig opgeknapt worden. ORAC's zijn ook belangrijk in dit deel.

De middenberm tussen de Goudenregenstraat en de Valkenboslaan moet opgeknapt worden. De boomspiegels zijn verwaarloosd er liggen stenen los en het worden hondentoiletten. Door file parkeren is de rijbaan smaller geworden, een bakfiets en een auto kunnen niet langs elkaar. ORAC's is nodig want op de huisvuil ophaaldag ligt de straat bezaaid met huisvuil door meeuwen die de zakken open maken.  Wij zouden ook weer schuin tussen de bomen moeten gaan parkeren dan is er ook weer meer ruimte op de rijbaan. vroeger was de middenberm mooi bestraat met een dambord motief van geel en grijze tegels ik vond het toen al erg mooi en zonnig ik hoop eigenlijk dat dit terug komt bij de volgende opknapbeurt.

Argumenten

Eens

M | January 19, 2020 12:02 AM

Als ik mij niet vergis betreft het hier de Thomsonlaan en wordt de Valkenboskade bedoeld ipv de laan.

Verder eens. Wat betreft de ORAC's, die reeds aanwezig (ter hoogte van valkenboskade). Door het huis-aan-huis ophalen niet meer te faciliteren kan de gemeente het gebruik ervan aanmoedigen. Een extra plastic-container is wel zeer welkom (tpv hoek Goudenregenstr?)

Reageren


Marijn | January 27, 2020 12:05 AM

Mee eens, met "Wij zouden ook weer schuin tussen de bomen moeten gaan parkeren dan is er ook weer meer ruimte op de rijbaan."
Daarmee blijft de parkeercapaciteit op peil op z'n minst. En kunnen we de rest van de straat mooier inrichten, zonder ruzie met parkerende bewoners.
Denk ook aan: 'grastegels' :)

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel