logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Jeux de Boulesbaan links t.o. De Pancho Bar

Door: Hans
January 18, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. In overleg met de initiatiefnemer wordt onderzocht of het initiatief met voldoende draagvlak van direct belanghebbende gerealiseerd kan worden.

Een Jeux de Boulesbaan, schuin links tegenover De Pancho Bar, inclusief een klein, frans terras.

De huidige, jaren 60, bossage verwijderen en een Jeu de Boules Baan aanleggen, inclusief een klein terras in franse stijl. 
De bedoeling is om de bewoners meer contact met elkaar te laten krijgen door gezellig een spelletje te spelen en de dingen van de dag te kunnen doorspreken.
Eigenlijk zoals in bijna iedere plaats in Fankrijk mogelijk is.  Eventuele drankvoorziening zou geregeld kunnen worden via De Pancho Bar.


Argumenten

Eens

Casper | January 18, 2020 7:02 PM

Dit is een goede vorm van ontspanning

Reageren


Carla | January 18, 2020 5:21 PM

Een beetje extra gezelligheid is niet weg op deze plek. Ik zeg ;doen!

Reageren


E. | January 19, 2020 1:36 AM

'Leuk, wat ontspanning en gezelligheid in een leuke buurt. Mensen zeuren zo vaak als ze maar wát aan geluid horen. Tja, dát hoort bij wat gezelligheid, èn een leuk spel spelen! Misschien een optie voor die buren om eens "om te denken" en eens te komen kijken hoe dat gaat, of misschien wel een keertje mee te spelen voor "de gezelligheid" Die onmiddelijke buur die deze overlast zo ondervind verdenk ik er meteen van de bovenbuurman te zijn, want hij heeft zicht op die tuin en de Panchobar vervloekt

Reageren
Laurens | February 1, 2020 11:57 PM

Hallo, de bovenbuurman van de panchobar hier. Dat commentaar kwam niet van mij. Dat kwam van een andere omwonende die zoals iedereen helemaal klaar is met de overlast van deze tent.JThEm | January 19, 2020 2:29 AM

H Asselman Leuk idee Mijn Jeu de Boules ballen heb ik nog dus kom wel une potje Jeu de Boules top idee ,Gebeurt toch weinig in die dooie stad .

Reageren


Marjon | January 19, 2020 11:30 AM

Wat een geweldig idee, om zo'n jeux de boules baan te maken. Het verbindt mensen, en dat is positief. Gezellig een spelletje doen met z'n allen is 'n mooi begin, waar mooie vriendschappen uit kunnen ontstaan. Positiviteit voor de Thomsonlaan, voor Den Haag, daar kan de straat & stad alleen maar beter van worden.

Reageren


John | January 24, 2020 12:41 PM

Jeu de boules / pétanque is een spel waarbij teams van twee (doubletten) of drie (tripletten) tegen elkaar kunnen spelen tussendoor is er tijd voor een babbeltje en een drankje met buurtbewoners en andere geïnteresseerden groepen er moet wel gestemd worden dan zal de Thomsonlaan en de Panchobar zeker uw aandacht vragen voor deelname aan dit spel !

Reageren


Oneens

Marc | January 19, 2020 4:50 PM

Prima om samen na te denken over de herinrichting! Ik pleit voor behoud van (ander) groen, in plaats van meer tegels/ grind. De plek is nu onoverzichtelijk voor al het verkeer. De parkeerplekken aan de even kant daar gebruiken voor kortparkeren t.b..v. mensen die afval wegbrengen. Tegelijkertijd wordt de verkeerssituatie dan overzichtelijker.

Reageren


Anna | January 18, 2020 5:52 PM

Leuk bedacht, toch liever niet te klein voor 3x13 meter baan + terras. Gevaarlijke plek om over te steken tgv verkeer van alle kanten. Pal naast ondergrondse containers die voor veel kort parkeerders zorgen en geleegd worden.
Groen verdwijnt en verharding verschijnt: onderhoud, wie gaat dat doen en betalen?
Pancho zorgt voor drank voorziening? Ingegeven door eigenbelang omdat vergunning straatterras werd afgewezen?

Reageren


mevr. n | January 18, 2020 6:36 PM

Als onmiddelijk buur van de Pancho, vind ik dit een waanzinnig slecht idee. Er is voldoende geluidsoverlast. De achtertuin is een helemaal vol troep, cigarettenpeuken overal, in de zomer nooit mijn balkondeur open door herrie van mensen op de stoep en dan nu nog meer geschreeuw?
Daar komt bij dat er veel verkeer is rondom de 10 containers. Ik maak bezwaar tegen dit idiote idee.

Reageren


Laurens | February 2, 2020 12:02 AM

Slechte locatie voor dit idee, de Thomsonlaan is veel te druk met verkeer, en zal dat helaas blijven. Dit voorstel zou een gevaarlijke situatie opleveren. Verder is dit voorstel gedaan door iemand die helemaal niet in de buurt woont en alleen al daarom zou het afgewezen moeten worden.

Reageren


C | January 28, 2020 6:18 PM

Idee is prima, maar de lokatie is slecht - praktisch op een middenberm. Het voorstel om er eentje te maken op het Kastanjeplein (zie andere initiatieven) is veel beter geschikt - meer ruimte. En dat is vlak bij!

Reageren


Login om verder te gaanCancel