logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Opwaarderen Thomsonlaan

Door: M
January 18, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. De rioolvervanging in de Bomenbuurt biedt kansen om de straat in overleg met de buurt te vernieuwen.

Opknappen laatste gedeelte Thomsonlaan

Opwaarderen Thomsonlaan tussen Valkenboskade en Goudenregenplein.
Afmaken van de ingezette opwaardering van de Thomsonlaan. Vanaf het Valkenbosplein is de opwaardering ingezet, echter dit is gestopt bij de Valkenboskade.

Aandachtspunten; 
  • Brede stoepen zo mogelijk behouden en benutten dynamiek op de hoeken (bijv. valkenboskade tpv restaurant Sushimeisjes). 
  • Uitmonding tpv goudenregenstraat vergroenen/verzachten als spiegeling pleinvlak Goudenregenplein. Hier tevens terugdringen overlast geparkeerde en over de stoep rijdende scooters Domino’s pizza. 
  • Tot slot ook het elektriciteitshuis Thomsonlaan tpv Valkenboskade ondergronds brengen of indien niet mogelijk/haalbaar volledig vergroenen.


Argumenten

Eens

Robert | January 18, 2020 7:33 PM

Ik ben het helemaal eens zeker wat de scooters van Domino's betreft zou die zaak ook niet iets vroeger dicht kunnen het is daar zomers altijd feest voor de deur tot laat in de avond.

Reageren


Michael | January 21, 2020 11:53 AM

Een leuk idee op het middenstuk van het energiehuisje is het plaatsen van meerdere 'wormenhotels'. Buurtbewoners kunnen hun GFT hier naartoe brengen. Door de wormen ontstaat er compost. Deze compost kan worden gebruikt voor de tuinen, plantenbakken etc. De hotels zijn geurloos, fleuren de staat op en geven een bewoners verbondenheid!
https://wormenhotel.nl/

Reageren


Dory | January 24, 2020 3:07 PM

Het laatste gedeelte van de Thomsonlaan - Valkenboskade naar Goudenregenstraat - is verwaarloosd bij de recente herinrichtingen en verbeteringen. Waarom?

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit idee? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel