logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Dit idee is haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is gecheckt op haalbaarheid en is haalbaar.

Stoplichten Goudenregenplein

Door: Wendy
January 16, 2020
Gemeente Den Haag | 27 mei 2020, 09:00

Dit idee is haalbaar. In de Goudenregenstraat wordt het riool en de tramsporen vervangen. Dit moment zal worden benut om de straat verkeersveiliger in te richten. Zo heeft u als bewoner maar een keer last van de werkzaamheden. De studie hiernaar start in 2021.

Om Goudenregenplein op te rijden vanaf Goudenregenplein/Thomsonlaan is soms vrijwel onmogelijk en gevaarlijk. Stoplichten kunnen helpen.Argumenten

Eens

tom | January 16, 2020 11:20 PM

Eens want: heb begrepen dat dit probleem ( van Goudenregenplein) bekend is bij de gemeente. Je moet afstappen en zebrapad nemen om over te steken. Er moet nog eens naar gekeken worden en met spoed opgelost. Levensgevaarlijk, om maar niet te sprekenover deo erstekende scholieren en ouderen

Reageren


tom | January 17, 2020 11:53 AM

Levensgevaarlijk, op de fiets oversteken is er nauwelijks bij

Reageren


Teunis | January 19, 2020 10:13 AM

Helemaal mee eens,van welke kant je ook komt het is allemaal zeer onoverzichtelijk,er komen ook zeer Gevaarlijke situaties voor.
Misschien is een Rotonde ook een oplossing aangezien de gemeente Den Haag van alle stoplichten af wil.

Reageren


Simonette | February 3, 2020 6:24 AM

Ook vanaf de kant Gourdenregenplein de weg opkomen is erg gevaarlijk. Verkeer op Goudenregenstraat geeft invoegers, waaronder in de spits veel kinderen en ouders met kinderen, geen kans.

Reageren


I.C. | January 17, 2020 3:52 PM

Eens! Het is een gevaarlijke kruising waar ik geregeld bijna-ongelukken zie. Stoplichten zouden de gevaarlijke situatie kunnen opheffen.

Reageren


peter | January 17, 2020 4:08 PM

Oversteken is bijna niet te doen. Is ondanks recente aanpassing niet opgelost

Reageren


Robert | January 18, 2020 7:21 PM

Tijdens de spitsuren is het bijna onmogelijk om de Goudenregenstraat te kunnen oprijden. Daarbij is het een zeer gevaarlijk punt voor fietsers!

Reageren


carola | January 20, 2020 12:29 PM

Het is daar idd levensgevaarlijk om over te steken, zowel met de fiets of met de auto

Reageren


Allard | January 25, 2020 6:28 PM

Het is inderdaad een hele spannende kruising.
Stoplichten zijn niet altijde de beste oplossing en erg duur in onderhoud. Een goed alternatied is het verzorgen van in de weg verzonken ledlichten over de breedte van de weg die gaan knipperen door een bewegingssensor als er voetgangers / fietsers zijn die over willen steken. De automobilist ziet al van ver af duidelijk dat er een oversteekplaat is, remt af en kan rekening houden met overstekend verkeer.

Reageren


Allard | January 25, 2020 6:28 PM

Als men is al sneller is overgestoken dan verwacht dan kan automobilist doorrijden.
Hij zij heeft in ieder geval snelheid verminderd waardoor het per definitie al veiliger is geworden. Doordat het geen stoplichten zijn, kan automobilist direct weer optrekken zodra blijkt dat er geen overstekers meer zijn. ZO houd je de doorstroom lekker vlot !

Reageren


Oneens

leo | January 22, 2020 10:00 PM

Absolute mee oneens. Mee eens dat het druk is maar waarom kan er niet een soort rotonde van gemaakt worden? Stoplichten gaan het niet veiliger maken.

Reageren


Login om verder te gaanCancel